izberi zase

Čarovnija prodaje

Sreda, 10. Oktober 2018 od 18.00 do 21.00

Da bi bil dober prodajalec bi moral…biti dober v komunikaciji, imeti prepoznaven izdelek in marketinško strategijo, biti privlačen, vedeti o čem govorim, imeti lepo predstavitev, obraz, rit in verjetno bi moral znati hoditi po rokah in peti, medtem ko poskakujem na eni nogi…

Vam je kaj znano? Če odmislite hojo po rokah in petje? (oziroma…kdo ve…)

Kaj če čarovnija prodaje ne rabi biti tako strukturirana in ustrezati toliko zahtevam in modelom?

Kaj če je to, da si ti bolj ti in resnično utelešaš sebe, mojstrovina za odkrivanje čarobnega prodajalca, ki resnično si?

Kaj če čarovnija prodaje ni samo o prodaji in nakupovanju? Kateri so še drugi deli in čarovnija prodaje, kateri se še niste odprli?

Na to delavnico vas vabim, da odkrijemo vaš lasten način prodaje in razvijemo čarovnijo in posle. Kaj je to zate? Kaj lahko s tem in iz tega ustvarite? Ali je že čas, da odstranimo vse omejitve, ki jih imamo glede prodaje, kaj naj bi bila in kako naj bi izgledala?

Delavnico vodi Haris Omanovič, certificirani facilitator Access Consciousnessa®. V zadnjem letu je vsak konec tedna na drugem koncu sveta, kjer vodi seminarje Temelji, napredne seminarje Radost poslovanja in predvsem 3 dnevne seminarje o telesih. Pred tem je vodil različne delavnice v Sloveniji,  kjer se je z udeleženci redno srečeval in odkrival drugačno življenje skupaj s telesi na tem planetu.

Termin: Sreda, 10. Oktober 2018 od 18.00 do 21.00
Lokacija: Kmetija Ježek, Ulica bratov Komel 20, Ljubljana
Cena: 70 eur

PRIJAVA: https://www.haris.si/events/the-magic-of-selling-ljubljana/

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Preberite še