izberi zase

Čarobni večer z orakljem OKO

Čarobni večer z orakljem OKO

Orakelj OKO prebuja naše intuitivne darove. Zavito v skrivnost, a kljub temu dovolj jasno sporoča, čemu naj sledimo. Izbiramo sami.

Kabala, neizčrpen vir modrosti naših prednikov, prihaja do nas, ko smo pripravljeni prevzeti odgovornost za svoje življenje. Dotika se vseh področij življenja. Uči tako o božji kot o zemeljski ravni bivanja. Je eden najskrivnostnejših zemljevidov do največjih zakladov duše na svetu.

Modrost Kabale vsebuje nauke o stvarjenju sveta, naravi Boga, usodi človeka in vesolja, dotika se vprašanj o dobrem in zlu, spregovori o angelih in demonih, kombinira črke in številke, predvsem pa nas uči spoznavati sebe kot delčka vsega, kar je kdajkoli obstajalo. Učenje Kabale je doživljenjski proces in večno odkrivanje novih dimenzij razumevanja.

Živimo v svetu nasprotij. Po eni strani smo sestradani od želje po božanskem, po drugi se upiramo povezavi z najbolj zemeljskim načinom bivanja. Človek je namesto naprednega bitja, ki mu je na voljo vse, kar potrebuje, da živi polno življenje, postal nenasitno, zdolgočaseno in utrujeno bitje, kar je daleč od tega, kar učijo vsi sveti spisi človeštva. Utrinek, ko se zavemo obstoja božanskega, je prekratek, premajhen in preredko dosegljiv, da bi bilo vredno temu posvetiti celo življenje. V tem se močno razlikujemo od prednikov, ki jim je narava pomenila veliko več kot nam, saj so v njej videli bogove, božanstva, duhove in se z njimi tudi povezovali, jim darovali. Bog je imel drugačno vlogo v njihovih življenjih. Svoja življenja so posvetili odkrivanju drobcev, ki so jim prinašali veličastne nagrade – spoznavanje Boga v sebi.

Na čarobnem večeru se bomo tudi mi spoznavali s sabo in s svojimi darovi. Razvajali se bomo z glasbo in ob spoznavanju kabalističnega oraklja OKO ugotavljali, kakšen naj bo naš naslednji korak.

Nakup kart ni pogoj za udeležbo. Če boste karte kupili na čarobnem večeru, se prispevek za večer odšteje od cene kart. Če karte že imate, jih prinesite s seboj.

Avtorice oraklja OKO so Tamara Belšak, Danijela Frangež, Vesna Kravcar, Ester Turk in Mojca Zorman.

Termin: ponedeljek, 11. november od 19. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Prispevek: 7 EUR

Čarobni večer bo povezovala Danijela Frangež.

Vabljeni na razvajanje svoje duše. Obvezne predhodne prijave na info@hisaradosti.com.