izberi zase

Access Consciousness spoznavni večer s Harisom & Ano Omanovič

Access Consciousness spoznavni večer s Harisom & Ano Omanovič

Petek, 19. maj 2017, od 18. do 21. ure

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo, da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj. Več tudi v tem posnetku, kjer si lahko nastavite tudi slovenske podnapise s klikom na nastavitve spodaj desno.


Spoznavni večer z delavnicami Access Bars, MTVSS, Energijski Facelift, Biomimetrična mimikrija, Korekcija vida, Demolekularna manifestacija, Moje srede, Redne izmenjave, Temelji, Joy of Business, Pogovarjajte se z entitetami, Body Class bosta vodila Access Consciousness certificirana voditelja (CF) Ana in Haris Omanovič, ki že vrsto let vodita Accessove seminarje prav tako pa se jih redno udeležujeta po celem svetu.

Spoznali bomo, kaj vse je možno v našem življenju, kaj vse smo lahko s telesom, v odnosih, kaj lahko vse skreiramo in kako smo lahko sprememba, ki si jo želimo za cel svet.

Termin: Petek, 19. maj 2017, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 10 eur, ki jo upoštevamo pri ceni katerekoli nadaljne delavnice

  • Udeležba je brezplačna za naše redne udeležence.

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Seks, telo, denar, Mercedes in duhovnost. WTF?

Preberite še