izberi zase

Access Bars za otroke z Nadjo

Access Bars za otroke z Nadjo

Četrtek, 2. marec, od 15.30 do 17.30

Kaj se lahko spremeni, če bi vsak otrok vedel, da ima izbiro v vsakem trenutku dneva?

Access bars predstavlja 32 točk na naši glavi, ki lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost. Potreben je le nežen dotik. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vam zdaj onemogočajo, da zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate. Kaj če bi otrokom dopustili, da samostojno raziskujejo življenje, namesto da jih omejujemo z navodili te realnosti? Kakšen svet lahko ustvarijo?

Vsako izvajanje točk Access bars lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo. To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse, kar vam onemogoča, da bi zaživeli sebe. Vpliva pa tudi na vašo okolico in cel planet.

Kaj če bi otrokom podarili orodja, tehnike in vprašanja, ki jim bodo omogočili drugačno delovanje v vseh situacijah; doma, v šoli in povsod drugod?

Koliko življenja ste preživeli tako, da ste delali, namesto da bi prejemali? Ste opazili, da vaše življenje še ni to, kar želite, da bi bilo? Lahko bi imeli vse, kar želite (in še več), če bi bili voljni veliko več prejemati in mogoče delati nekoliko manj. Izvajanje ali učenje točk bo dopustilo, da se bo v vašem življenju pojavilo to in veliko več.

Kaj če bi otroke vprašali, kaj oni vedo? Kaj če otroci vedo več, kot ste si kdajkoli mislili?

Tretma je pomagal tisočem ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem in telesno težo, denarjem, spolnostjo in odnosi, stresom in veliko več.

Več ko z Access bars ‘odklopimo’ omejitev, bolj lahko zaživite sebe, polnost, lahkotnost življenja in neskončne možnosti. Vsakič s prejemanjem barsov vstopimo v novo življenje.

Delavnica Access Bars za otroke je namenjena vsem otrokom do 15. leta starosti, ki želijo vse v svojem življenju ustvarjati z lahkoto. Starši ali varuška ste lahko poleg na delavnici ali pa nas nekaj časa pustite same, kakor bo najboljše za otroka.

Kaj če bi odprli vrata k temu, da smo lahko vse, kar si želimo? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena smo za uresničitev vseh možnosti tega sveta?

Delavnico vodi Nadja Ogrinc, ki se je v preteklih dveh letih s pomočjo delavnic osebne rasti v Hiši radosti odprla življenju, ki si ga ustvarja čisto po svoje. Opravljenih ima več različnih delavnic Access Consciousness, med njimi tudi Temeljni tečaj, Choice of Possibilities in je voditeljica delavnic Access Bars ter ostalih telesnih procesov Access Consciousness.

Termin: Četrtek, 2. marec, od 15.30 do 17.30
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 10 EUR

Obvezne so prijave na nadja@hisaradosti.com, info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Dotik, ki osvobaja: Access Bars

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Preberite še