izberi zase

Life-coaching z Ano Omanovič

Life-coaching z Ano Omanovič

Individualno srečanje po dogovoru, pišite na ana@hisaradosti.com in rezervirajte svoj termin

Bi rad sam postal zavestni kreator svoje realnosti s svojim zavedanjem? Si želiš odkriti kdo in kaj vse v resnici si?

Mogoče izkušaš velike spremembe v svojem življenju in ne veš kam in kako naprej? Depresija? Stres? Bolečine, bolezni in spremembe na telesu? Iščeš namen in smisel svojega življenja? Si želiš poenostaviti svoje življenje? Napredovati? Začeti uživati in kreirati? Se ti zdi da zate ni rešitve? Si obtičal v posledici nekega vzroka? Ali pa že kreiraš in zares uživaš v svojem delu in bi rad še več?

Life-coaching srečanja so namenjena vsem, ki si želite individualne obravnave pri svoji osebni rasti, uspehu in neuspehu, telesu, življenju nasploh.

Kaj vse si lahko brez omejitev, ki si jih naredil tako resnične, da zares verjameš da so resnične in jih ni možno spremeniti?

Obstaja drugačen svet, od tega ki se odvija pred našimi očmi. Veš tudi ti? Kako bi se rad videl v prihodnosti? Kdo bi bil, če bi vedel, da ti ne more spodleteti?

Ali ste pripravljeni zahtevati od življenja kar si želite, raziskati svoje talente, sposobnosti, moč, vrednosti, darove in kdo ve kaj vse še? 

Kaj če je namen, če že mora biti, to, da se imamo fajn? Da se zabavamo?

Kaj lahko pričakujete od life-coachinga?

Pri odločaana za dogodkenju za osebni life-coaching je pomembno da veste kako le-ta poteka.

Srečanja potekajo ena na ena, dela se na vaših individualnih željah in potrebah. Z mojo facilitacijo ozavestimo samo srčico vaše težave in formuliramo praktično strategijo z orodji za spremembo. Srečaja potekajo spontano, preko pogovora.

Ana Omanovič je life-coach, voditelj delavnic, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars in Access Body Facilitator. Je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. V preteklem letu je bila na več kot 14-ih mednarodnih večdnevnih seminarjih, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja s tehniko, telesnimi procesi in orodji Access Consciousness. 

Termini: po dogovoru
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 60 EUR, trajanje: 90 minut, paket 4-ih srečanj 200 EUR

Rezervacije terminov potekajo preko maila ana@hisaradosti.com ali telefona 040 504 127.

Preberi tudi...  Prežveči depresijo 2 - posnetek spletnega seminarja s Harisom

Preberite še