izberi zase

Kreiranje prvega milijona! – vodi Haris Omanovič

Kreiranje prvega milijona! – vodi Haris Omanovič

Nedelja, 24. september 2017, od 17. do 20. ure

Skozi 3-urno delavnico se bomo odprli kreiranju prihodnosti. Doživeli bomo totalno transformacijo življenja in se odprli popolnoma novi, svoji resničnosti, svojemu prostoru, ko lahko začaramo vse. Brezkompromisno bomo skreirali življenje onkraj vsega predstavljivega in naš prvi milijon evrov bo samo eden od pripomočkov za kreiranje še več!

Si to izbiraš? Se upaš?

Kaj vse je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati? Kako je lahko še bolj lahkotno?

Delavnico vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih šestih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot tisoč delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj seminarjev Access Consciusness, voditelj Joy of Business seminarjev, Access Bars in Access Body procesov, opravljene ima Access Consciousness seminarje: Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, Facilitators class, Joy of Business seminarje, Body Class in Napredni Body class.

Termin: Nedelja, 24. september 2017, od 17. do 20. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 44 eur

  • če ste se že udeležili delavnice s tem naslovom, je cena 22 eur.

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Preberi tudi...  Ana Omanovič v Klepetu ob kavi

Preberite še