izberi zase

Kako postati denar – online seminar

Kako postati denar – online seminar

Vsak četrtek, od 19.-21. ure

Kako postati denar je sklop 12-ih delavnic, na katerih bomo skozi delovni zvezek Kako postati denar Garyja Douglasa spreminjali svoja stališča, ki jih imamo v zvezi z denarjem in ustvarjajo našo trenutno finančno resničnost. Bi si želeli to spremeniti in vstopilti v nekaj popolnoma drugačnega?

Kaj je denar? Za nekoga so to hiše, avtomobili, varnost, za nekatere je to izmenjava energije. Pa je res tako? Kaj če je denar energija, tako kot smo energija tudi mi? Ni razlike med nami in denarjem, razen v stališčih ki jih imamo v zvezi z njim. In ta smo prevzeli od drugih.

Če bi to spremenili, bi popolnoma lahko spremenili svojo finančno realnost.

Vabljeni na sklop delavnic, kjer svoja stališča o denarju spreminjamo tako, da postajamo energija denarja. Kar smo, to imamo, to kreiramo v resničnosti.

Na delavnici gremo na praktičen način skozi delovni zvezek, kreiramo pa jo tudi skupaj z vašimi sprotnimi vprašanji in praktičnimi primeri. Naučili se bomo, kako tudi v svojem vsakodnevnem življenju uporabljati različna orodja, ki jih bomo spoznali na delavnici.

Bi bili voljni to izbrati zase in spremeniti vse, kar ne deluje z vami v zvezi z denarjem?

Seminar vodi Ana Omanovič, raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Termin: Vsak četrtek, od 19.-21. ure
Lokacija: Iz domačega naslonjača, online seminar
Cena: 220 EUR, 120 EUR za vse ponavljalce
(v ceno je vključen tudi delovni zvezek, ena osebna facilitacija vsakega udeleženca in MP3 posnetki vsakega srečanja)

Za udeležbo ni predpogojev.

Preberi tudi...  Ana Omanovič v Klepetu ob kavi

Obvezne so prijave pred dogodkom na email info@anaomanovic.com ali telefon 040 504 127.