izberi zase

Kako nehati čakati in začeti ustvarjati? – vodi Ana Omanovič

Kako nehati čakati in začeti ustvarjati? – vodi Ana Omanovič

Torek, 18. julij 2017, od 17. – 22. ure

Ste eden izmed tistih, ki imate veliko idej in čakate na perfekno obdobje, na dovolj denarja, na pravi moment, podporo partnerja, ustrezno postavitev planetov, da začnete ustvarjati telo, posel, denar, ki si ga želite?

Iščete instant čudežno tabletko, ki vam bo dala vse, kar iščete? Čakate na to, da zadenete na lotu, da postanete srečni? In izpopolnjeni?

Najbrž ste opazili, da se tovrstna iskanja nikoli ne izidejo.

Momenti krativne tranformacije ne pridejo z razmišljanjem, ampak s tem ko si voljan prejeti kreativnega genija, kar v resnici si. Kreiranje pride z igro, radostjo, čarovnijo, magičnostjo in dinamičnimi “aha” momenti.

Kreiranje je bistvo fizičnega izražanja sebe na planetu zemlja. Je energija tega kar ste in kar počnete, pa če si to priznavate ali ne. Čisto vsaka stvar v vašem svetu je bila ustvarjena…z vaše strani, z izbirami, ki ste jih naredili, z vašim povezovanjem z vsem in vsemi okoli vas.

Če si želite da se katerikoli del vašega življenja spremeni začnite generirati in kreirati nove možnosti.

Delavnico bomo v celoti posvetili temu KAKO začeti kreirati od tam kjer trenutno ste.

Spoznali se boste z orodji Access Consciousness, s pomočjo katerih lahko lahkotno, radostno in veličastno ustvarite vsako prihodnost, ki si jo želite imeti. 

Je sedaj čas?

Dobrodošli.

Delavnico vodi Ana Omanovič.

Ana Omanovič je voditelj delavnic, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars in Access Body Facilitator, Maestro. Je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. V preteklih treh letih je bila na več kot 20-ih mednarodnih več dnevnih seminarjih, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja s tehniko, telesnimi procesi in orodji Access Consciousness.

Termin: Torek, 18. julij 2017, od 17. – 22. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 70 EUR

Obvezne prijave na info@anaomanovic.com ali 040 504 127.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi – Platforma, iz katere lahko usvarite vse kar si želite.

Preberite še