izberi zase

Kako nehati čakati in začeti ustvarjati? – vodi Ana Omanovič

Kako nehati čakati in začeti ustvarjati? – vodi Ana Omanovič

Torek, 20. junij 2017, od 18. – 21. ure

Ste eden izmed tistih, ki imate veliko idej in čakate na super obdobje, na dovolj denarja, na perfektni moment, podporo, partnerja, da začnete ustvarjati telo, posel, denar, ki si ga želite?

Iščete instant čudežno tabletko, ki vam bo dala vse, kar iščete? Čakate na to, da zadenete na lotu, da postanete srečni? In izpopolnjeni?

Najbrž ste opazili, da se tovrstna iskanja nikoli ne izidejo.

Delavnico bomo posvetili temu, kako začeti kreirati zdaj. Točno od tam kjer ste v tem trenutku. Spoznali boste orodja Access Consciousness-a in z njimi začeli pisati svojo zgodbo. Kaj če z vami ni nič narobe in kaj ko bi se prenehali soditi za vse kar še niste ustvarili in bi preprosto začeli zdaj? Ste neustavljivi kreatorji? Kaj če bi začeli kreirati nekaj, kar deluje za vas, namesto tistega kar ne?

Je sedaj čas?

Dobrodošli.

Delavnico vodi Ana Omanovič.

Ana Omanovič je voditelj delavnic, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars in Access Body Facilitator, Maestro. Je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. V preteklih treh letih je bila na več kot 20-ih mednarodnih več dnevnih seminarjih, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja s tehniko, telesnimi procesi in orodji Access Consciousness.

Termin: Torek, 20. junij 2017, od 18. – 21. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 20 EUR

Obvezne prijave na info@anaomanovic.com ali 040 504 127.

Preberi tudi...  Ljubezen, love, amore - eden izmed največjih nategov te resničnosti

Preberite še