izberi zase

3-day Body class s Kass & Harisom v Ljubljani

3-day Body class s Kass & Harisom v Ljubljani

Petek – nedelja, 30. junij – 2. julij 2017

Kaj če je vaše telo kompas ali vodič do še ne razkritih skrivnosti in do čarobnosti življenja?

Gary Douglas in Dr. Dain Heer sta ustvarila Access Body Class. Certificirani Body Class facilitatorji nas vodijo v raziskovanje verbalnih procesov in kreiranje s telesi. Z dotiki rok skozi seminar odklepamo vsa nelagodja v telesu, energija pa se spreminja zelo dinamično.Ljudje, ki so obiskali Body Class, so doživeli dramatične premike in spremembe, kar se tiče velikosti in oblike telesa, prav tako pa so doživeli olajšanje od kronične in akutne bolečine, popravili pa so se jim tudi odnosi in finančna situacija.

Access Body Class je oblikovan tako, da se odpremo dialogu in sobivanju s telesom, kar nam omogoči, da uživamo s svojim telesom namesto, da se bojujemo proti njemu in ga zlorabljamo. Ko spremenite odnos do telesa, spremenite odnos do vsega v življenju.

Imate talente in sposobnosti kreiranja s telesi, ki jih še niste prepoznali? Kaj veste o tem? Ali pa ste terapevt, zdravnik, maser, medicinska sestra, kiropraktik in bi radi izboljšali svoje delo s telesi ter bili večji prispevek svojim strankam in sebi?

Vabljeni v raziskovanje, kako komunicirati s telesi in se povezovati z njimi na toliko različnih načinov.

3-dnevni Body class v Ljubljani vodita skupaj Kass Thomas in Haris Omanovič.

ČAS: 30 Jun 2017 – 02 Jul 2017
09:30 AM – 05:30 PM
LOKACIJA: Ljubljana, Slovenia
STIK: team@haris.si

Pogoji: Access Bars in Temelji.

<< Prijava in možno plačilo tukaj >>

Cena za vse, ki bivate v Sloveniji, je 1000 eur (80%). Seminar poteka v angleščini s hkratnim prevodom v slovenščino in druge jezike.

Tekom obiska v Ljubljani bo Kass Thomas imela še druge seminarje.

  • V četrtek zvečer, 30. junija, 7Steps – uvodna delavnica ter
  • V ponedeljek in torek, 3. in 4. julija, 2-dnevna 7Steps delavnica: Platforma (Enodnevni dogodek Preskok omejitev je vključen).

<< DOGODEK NA FACEBOOKU | EVENT ON FACEBOOK >>